tiistai 2. joulukuuta 2014

Julkaisematonta vanhaa ja uutta kuvamateriaalia! (Postaus pitkä kuin nälkävuosi :D )

Heipsan!

Tässä kävin oikein antaumuksella läpi kamerani sisältöä ja bongailin muutamat vanhemmat matskut, joita en aiemmin ole julkaissut. Tässä näitä! :)

 Saimme ihanalta naapuriltani viime keväänä hänen kasvattamaansa ruohoa lautasellisen ja sitä sitten ihmeteltiin!


 Gerbumiehistäkin oli julkaisematonta materiaalia! :)

 
 Taunot kasassa. Voiko tuo oikeasti olla mukava asento? :DD

 
 Tämä tilanne oli kuin jouluaatto, "Tauno" pisti popsien kuin viimeistä päivää kun pistin erikoisherkuksi kaurantähkän. :D

 Sitten taas nukuttiin sangen kummallisesti! :D

Yksi suurimmista hetkistä marsuiluni ajalta on se, kun Gaian ja Kauhiksen poikaset syntyivät! Tässä alle vrk ikäinen pikku-Katala Ukkonen! *sydän*Kuikkumonsterimuksut ehtivät olla 10min maailmassa kun ihana naapurini tunki jo postiluukustani kolme onnittelukorttia! (Tietenkin olin hänelle silloin tekstannut synnytyksen aikana että OH MI LORD, MARSUMUKSUJA PUKKAA! :D )

Ritarilla ja Rapsulla oli selvä mielipide päivänpolttavaan aiheeseen. (Mikä se sitten lienee ollut :D )

 Sitten tuli Iri kuvioihin!
 Aika tuoretta matskua seuraavaksi, Gaian ja Kauhiksen pikkuaitauksessa oleilu sen aikaa kun siivosin häkin. Huomatkaa toki Gaian masu.. :)


 Valpas Gaia
 Katala Ukkonen kurkkaa!
 "Kattokaa kun oon piilossa!" Sanoi Katkis kun olivat Efeldonin kanssa pikkuaitauksessa siivouksen ajan.


 Nifra tuli hoitamaan miua kun siivosin heidän aitaustaan viimeksi. Nuoli ja rapsutteli miun kättä kuin viimeistä päivää.. :)

 Nifra vainusi heinänkorren edellisessä aitausjärjestelyssä. :D

 Miun huoltamisesta päästyään Nifra meni hiveltämään Yamsua juomisverukkeella. :D (purupylly...)

 Rapsu vaanii! *tappajahaitunnari* Ritari koisii!

 Edellinen aitausjärjestely, huomaa että freessit heinät laitettu kun kaikki ovat heinien kimpussa (ja Yamsu niiden päällä :D ).

 Tämänhetkinen aitausjärjestely ja Yamsun pylly! :D 
Tämänhetkinen häkkijärjestely, muutin pitkikset alakertaan, keskelle Gaian ja Kauhiksen ja ylhäällä on edelleen Katala Ukkonen, a.k.a Katkis ja Efeldon. Iri tuossa yksittäisessä häkissä vielä toistaiseksi, viimeistään joulukuun loppupuolella olisi tarkoitus hänet muuttaa tyttöjen aitaukseen.

 
 Melchior the Peruukki ja Dodi the Herrasmies ihmettelevät karkkilaatikkoa :D

 Katkis kurkkii josko saisi herkkuja.. Tuo iso mökki kyllä vetää aivan viimeisiään..

 Hyvin tyypillinen näkymä kun siivoan, a/miun housut ovat ihan roskaisat ja b/ yrität laittaa lakanaa kunnolla niin yht'äkkiä siulla hyörii viisi possua melkein sylissä asti. :D

 Juorukerho yläkerrassa.

 "Puhuimme juuri viimeaikaisten vihannestemme laadusta ja analysoimme palvelun hitautta!"

 Näkymä kun koitan siivota vol 2. Pohjalla sanomalehtiä, päällä pyyhkeet ja tulossa vielä pussilakana, spottipyyhkeet ja virikkeet.

Näin pitkästä aikaa ihanaa ystävääni perjantaipäivällä ja mitäs muutakaan olisimme tehneet kuin surffailleet ympäri Helsinkiä. Nam nam.

Meidän mm. napattiin Stockan vierestä kadulta appelssiinimehuja testailemaan, josta sai palkkioksi Robert'sin lahjakortin! Kelpasi! 

Sitten hamsterikuviin! Stuart edustaa. :DHerra hiukan villiintyi kun laitoin hänelle Lunalla olleen pahvimökin.. :DVankilapakokin kävi selvästi mielessä, mutta jäi vain ajatuksen tasolle kun väsy yllätti ja nukkumaan kävi tie. :D


Huh sentään. Kävin läpi noin 1200 kuvaa ja tässä nyt vain tähdellisimmät.. :D

-M

4 kommenttia:

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M