maanantai 8. joulukuuta 2014

Kuvia. :)

Heips!

Tässä parin viimepäivän kuvatuksia! :)


 Kaupasta tarrautui mukaan HUGE-ASS persiljapusikko, tänään miulla on siis kuikkupyllyjä parhaina kavereinani. ;D

 Gaia oli ihmeissään Metsurin sylissä. :D

 Kaino-Vieno Gaia

MAHA ! Isompi kuin viimeksi tässä vaiheessa tiineyttä, kyllä muuten jännittää millainen marsuvalas miulla on täällä kohta kun 1kk pitäisi vielä Gaiankin poikasia kanniskella... o.o

 Karvapampula Iri *sydän*

 "Zzzzzzz..." Toinen päätti tempaista päikkärit miun sylissä.

Itseasiassa Irin kanssa ollaan keskiviikkona menossa eläinlääkärissä käymään, sitä yhtä etuhammasta fiksailemaan, tsekkaamaan poskihampaat (ja näihin kysyn itelleni vinkkejä) ja Irin yleiskuntoakin kattomaan. Koska oon aika varma ettei Iri näe mitään ja kuuleekin aika huonosti/jos ollenkaan niin ois hyvä tsekkaa et onhan kaikki kunnossa kuitenkin muuten. Iri on kasvanut aika tasaista tahtia, ruoka maistuu ja marsumaista käytöstä riittää kokonaisen kylän puolesta, jopa kiimatkin tulevat säännöllisesti. Tuossa juttelin minua paljon kokeneemman marsuilijan kanssa ja ilmeni, että Iri on luultavasti peräisin dalmis-dalmis tai roan-roan -vanhemmista ja yleensä Irinlaiset kuolevat jo syntyessään tai pian sen jälkeen. Miun Iri onkin aivan erityismarsu, sisua kuin pienellä kylällä ja tarmoa selvitä. :)

SAATTAA JÄRKYTTÄÄ HERKIMPIÄ SEURAAVAN LINKIN TAKAA LÖYTYVÄ ARTIKKELI!
http://australiancavysanctuary.com/latestnewsthelethalgene.html

Tuolla on englanniksi tietoa näistä dalmis-dalmis tai roan-roan -vanhemmista syntyvistä possuista.

Katsotaan mitä eläinlääkäri sanoo Iristä. Jännittää jonkin verran. :)

Sitten muihin aiheisiin, nääs Marsumagazineen! Tähän joulunumeroonkin kirjoittelin, tällä kertaa marsutatuoinneistani! Marsumagazinen kansi näkyikin tuolla jo postauksen ensimmäisen kuvan taustalla koko-osviittaa antamassa, tässä vielä kuvattuna kohdat joissa minä tai eläimeni heilumme:

 Nifra!


 Teksti vähän lähempää.
 Toinen sivu ja seuraavaksi tekstit vähän lähempää..
Tälläistä seuramatkoilla tällä kertaa!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M