tiistai 9. joulukuuta 2014

Peruukit aitauksessa ja muita elon jännyyksiä. :)

Moips,

miua on harmittanut jatkuvasti tuo peruukkien häkissäasuminen ja nyt taas abouttiarallaa viikon verran ovatkin olleet väliaikaisessa aitauksessa. Jos miulla vaan olisi enempi tilaa niin olisivat aina tilavassa aitauksessa.. Katsotaan jos seuraavassa kämpässä olisi tarpeeksi lääniä.


 Melchiorin purupylly :D
Mistä tietää, että paperipussissa on vihanneksia? Pussi on niin täynnä marsua kuin mahtuu. :D
Voihan herkkuheinä!

Tuossa vetäsin iltapalaa napaani, voi ehkä arvata, etteivät kaikki vihannekset päätyneet omaan napaani vaikka niin oli tarkoitus..

"Eukko, me nähdään sun mussutus! NYT ÄKKIÄ MEILLE KANS SYÖTÄVÄÄ!" ja huuto kuuluu kerroshäkistäkin kun epäilyksen siemen on istutettu. Joku syö, mutteivat kyseiset huutajat = suuri epäkohta. :D

Huomenna mennäänkin aamusta tarkastamaan Irin kunto eläinlääkäriin, toivottavasti saadaan ns. puhtaat paperit noiden jo todettujen (muttei Iriä hidastavien) seikkojen lisäksi.. Tänäänkin oltiin niin vilkkaalla tuulella, ettei kynsienleikkuussa MILLÄÄN malttanut olla paikallaan kun piti kokoajan tutkia kaikkia ulottuvuuksia ja mieluiten samaan aikaan. :D On tuo sellainen murunen että.. *sydän*

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M