lauantai 27. helmikuuta 2016

Gerbiiliterveisiä *sydän*

Heips!

Iik kuinka sydän lämmittyi entisestään kun sain kuvaterkkuja gerbiilikasvattajalta, jolla Rhea on nyt tottumassa kahteen pikkugerbiilitypykkään. Jukupätkä kuinka ilostuin, että yksinjäänyt 2v Rhea-murunen tuntuu nyt saaneen loppuelämänsä kaverit. *sydän*

Kuvista kiitos Saana Annala (julkaistu luvan kanssa).


Ei mennyt ihan niinkuin Strömsöössä kun oli mietteissä valkoiset sudittajamuruset alunperin, mutta tykästyinkin näihin tarjollaolevaan kahteen pikkuiseen. :) Tosin nyt kyllä on yksi terrario vielä vapaana, ties vaikka jotain sijoitusgerbiilitoimintaa kasvattajan kanssa yhteistyönä olisi jatkossa juurikin niiden valkoisten (REW tai PEW) ihanien kanssa. :)

 Rhea sai kasvattajalta kehuja luonteensa puolesta ja muutenkin tämä sudittaja vaikuttaa kokeneen gerbiiliharrastajan silmään oikein hyväkuntoiselta. Ikää tosiaan Rhealle tuli mittariin kaksi vuotta ystävänpäivänä.

Voi kuinka olen kyllä niin ilostunut. *sydän* Kotiin tämä komppanja tulee tiistaina oletettaen, että kaikki sujuu tulevinakin päivinä hyvin. :)

-M

P.S
"Oisko herkkui?" T. Nefi *sydän*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M