sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Marsujen aitaus mullistui!

Heippa!

Tänään ilokseni voin aavistuksen paremmin herätessäni ja tuuminkin heti "jee pääsen neulomaan!". Mutta parin aamukahvikupillisen jälkeen kävikin jotain ihan muuta..

 Olin nimittäin tuuminut jo parisen viikkoa miten saisin possujen aitauksesta toimivamman, enemmän tilaa kun oli toivomuslistalla.

 Tänään päätin humpsauttaa tuon jatkopalan ja toisen heinälaatikon kuvioihin sitten.

 Tuntuu kelpaavan possuille oikein hyvin. :)

 Nifra tietenkin heti aina ensimmäisenä tutkimassa uudet kuviot ja systeemit. Siivousylitarkastaja kun on. :D


 Hieman kyllä jännittää josko "lähdin repimään" liian pian kun tuostakin jonkunmoiset jumpat sai kun aitausta kasaili. Toivottavasti ei tule takapakkia. :)

 Oh noes, Toa Lätt loppui tänään! Täytyy hommata lisää..


Gaialla oli ilmeet taas hallussa. :D

Nifrakin oli tuumivaisen näköinen.


Kanineiti Freijalle olen keksinyt puuhaa koko parvekkeella ulkoilun muodossa. Muru on nyt pari päivää putkeen päässyt päivällä juoksentelemaan hippulat vinkuen omaan tahtiinsa ja on tuntunut pitävän. Eilen vasta hoksasin, että tuo koko parvekehan on kanille aikamoisen turvallinen ulkoilupaikka lasituksineen kaikkineen niin mikä ettei. Aitauksessaan hän on silloin jos en ole kotona kyyläämässä. Tomera ihmettely. :D

"Olen hämmentynyt" :D

"Anteeksi, ostaisitteko pölynimurin? Minulla on myynnissä erinomaisia yksilöitä."
T. Ovelta ovelle -kauppias Freija :D

-M

4 kommenttia:

 1. Ihana Feija. :') <3 Tuli taas niin ikävä meidän tättähäärä neitiä... Gaian ilme on aivan yltiö sympaattinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitän murusille terveiset <3 Hassu oli kyllä yksi päivä kun Herra S:llä oli Gaia sylissä ja marsu mutusteli porkkananpalasta. Herra S totesi Gaialle "Rakas, sinusta on tullut pullukka" ja otti lopun porkkananpalasen häneltä pois. :'D Gaia kun on ruokakupilla aina ekana ja vikana. <3

   Poista
 2. Minkalainen tuo Kuvernööri on käsitellä? Onko kovinkin vilkas?:) sulla on muuten tosi kiva blogi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvernööri on utelias herrashiirimies. Aluksi hieman jännittää, mutta muuten ihan mukava. Kovinkaan paljoa en ole häntä käsitellyt, vaan olen panostanut erilaisten ja vaihtelevien virikkeiden keksimiseen. :)

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M