perjantai 19. helmikuuta 2016

Kanineiti Freijan uusi aitaus!

*köhköhköh-sniiif-köhköh*

Hei!

Joku ehkä saattoikin Sherlockina jo huomata, että kipeänähän täällä ollaan. :D Eilen kävin lekurissakin asti, kuulemma olen napannut juuri sen tosi sitkeän ja nyt yleisen flunssaviiruksen. Hohhoijakkaa, voisi jo riittää tämä keuhkoja kaksinkerroin ulosyskiminen. Kuitenkin jaksan uskoa, että pian voisin paremmin. Odotan innolla taas inspiraatioiden virtaamista ja muutenkin touhukasta fiilistä. Myös hieman huvittavaa on, että juuri kun muutettiin Herra S:n kanssa yhteen niin inhorealismi iski päin kasvoja hänellä kun minä yskin elimistöäni ulos. :'D Hän on kyllä aivan ihana ja auttaa parhaansa mukaan. *sydän* Tämä postaus oli luonnoksissa tekstejään odottamassa, joten tuumasta toimeen vaan kun jotain nyt kuitenkin tänään tahdoin saada aikaan ihan vaan jo lukijoitani ajatellen. :)

Asiaan. Tosiaan oli aika haastava muuttaa tämä kanin aitaus. Taisin eläinhuonepostauksessani mainita kuinka erityistä eksottiikkaa toi toimenpiteeseen vuokrapakun laina-ajan loppumisen lähestyminen. :D Kiireessä siis purin aitausta juuri sen verran, että sen jotenkuten sai puoliväkivalloin taiteltua pakun kyytiin, ja tästä johtuen uudelleenkasaus uudella partsilla oli hieman mielenkiintoisempaa kun piti muutamasta kohtaa oikoa materiaaleja niiden mentyä ihan mutkalle. :D

Heitin vanhan kuramaton suoraan roskiin, samoin monet kanilla olleet pahvilaatikot ja reikäiset kankaat. Uuden kuramaton hommasin tänne uuteen paikkaan, mutta muuten taisin kierrättää omia juttujani. Uusi parveke on ainakin kaksi kertaa suurempi kuin vanha, joten piti hieman miettiä kokopolitiikkaa. Käytännössä aitaus on nyt muuten samankokoinen kuin vanhalla parvekkeella, paitsi että jouduin ehkä 20cm ottamaan pituutta pois parvekkeen oven tultua vastaan.

Tuolla supervanhojen lakanoiden alla on tehdashäkki puruilla ja heinällä. Freija on onnekseni sisäsiisti kani ja tekee tarpeensa vain tehdashäkkiin sen ollessakin hänellä vessalaatikkona. :)

Täytyy katsoa mitä keksin tälle aitaukselle vielä jatkossa, tämä oli tälläinen nopea prototyyppi tänne parvekkeelle. Hepulikierros havaittu! :D

Freija-muru joutui uudessa paikkaa olemaan pari vrk tehdashäkissä vain, koska en millään aiemmin ehtinyt päivänvalon aikaan hänelle aitausta rakentelemaan ollessamme pitkää päivää kiinni muuttamisessa ja loppusiivouksissa. En usko kanin siitä kärsineen kun joutui tovin olemaan vain häkissä, vaikka se minua tietenkin harmitti pitää toista niin pienesti. (120 x 60) Kyllä olikin sitten molemminpuoleinen ilo kun sain aitauksen kasaan ja kani pääsi iloloikkimaan. :)

"Hmmm???"

Tomera tutkiminen. :D

En kestä, iloloikkapylly! *sydän*


"Noni, oliks vielä herkkui?" Hän vähän myöhemmin hoksasi loikkia tasoille hakemaan salaattia ja porkkanaa. :D

Ihastuttavaa kännykkälaatua. Mutta mukava ominaisuus myös uudessa kodissa on, että kani näkee sisään meille vaivattomasti ja näen hänen puuhansa vaikka sohvalla neuloessani. :)

Marsuterapiaa ollaan harjoitettu täällä muuten tänäänkin. Marsut syleihin ja töllön ääreen istumaan. Miehen valinta oli Dodi ja miulla oli ensin Yamsu ja sitten Nefi. En tiedä kuvittelinko vain, mutta oma olo tuntui hieman helpottavan Nefinkin pyllytöyhtöä ihastellessa. *sydän* Taitaa tosiaan olla aiiika monella tämä samankaltainen flunssa nyt. Jaksamista kaikille kanssasairastajille!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M