perjantai 24. lokakuuta 2014

Namusetä Kauhis ja muita kuikkupyllyjä.

Heippa, 

tässä muutama siivouksenjälkeinen räpsy tältä päivältä. En voi enää katsoa samoin silmin Kauhiksen viatonta karkkilaatikossa hengailua kun eräs läheinen ihminen tokaisi Kauhiksen olevan Namusetä. :D

 Valitettavasti tämän parempaa kuvaa en saanut.. :D


 Jos vain tuijotuksella voisi tainnuttaa...


Poikien kerrostalo. Ylimmässä Katala Ukkonen ja Efeldon, keskellä Dodi ja Melchior ja alimmassa Kauhis.

 Sitten tapahtui jännyyksiä. Tesmailin, josko Gaia ja Iri tulisivat keskenään toimeen, kumpikin kun yksinään asusteli syystä tai toisesta.

 Kävi vain ilmi Irin tutustuessa uuteen paikkaan, ettei hän taida nähdä kauhean hyvin kun suurimman osan ajasta törmäili nenä edellä asioihin. Ja lisäksi kun hän on kovin pikku vielä, vain 347g, niin en uskalla häntä vielä päästää asumaan ison jötkäleen kanssa. Gaiakin kun nykyisin on tosi dominoiva diiva, niin en halunnut ottaa riskiä, että Irille kävisi jotain. Antaa pikkumurun kasvaa rauhassa ja sitten uusiksi yhdistäminen joko tuonne laumaan tai Gaian kanssa, saa nähdä. Fundeerasin, että tahtoisin Irin olevan ainakin 430g ennen isojen ja spurttailevien jötkäle-tyttöjen kanssa asumista.


Pikku *sydän*


-M

2 kommenttia:

  1. Voi että Iri on vaan niin söpö kun se on niin superpikkunen <3 No on ne kaikki muutki, mutta tuo yks on kyllä just nyt semmonen varsinainen sydäntensulattaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii voi kiitoksia! Hän on kyllä erittäin valloittava persoona! *sydänsydän* :)) Vähän niinkuin siun Odin! :D

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M