Minä

Heips!

Blogia rustailee kolmekymppinen pk-seutulainen tatuoitu nainen kerrostaloasunnosta käsin marsuköörin säestämänä. Jotkut "Marsunaiseksi" sanovat, muttei se minua haittaa (ja taidan itsekin itseäni toisinaan niin tituleerata)! :D

Huumori on elämän suola, samoin kuin eläimet ja villasukkien neulominen! Välttelen konflikteja ja elelen tyylillä "elä ja anna muidenkin elää", mitäs se miun takamusta kutittelee mitä muut tekevät tai mietiskelevät (kunhan eivät vain tekemisillään vahingoita muita ihmisiä tai eläimiä).  Myönnän olevani erityisherkkä ja siitä syystä viljelen elossani ennemmin myönteisiä ja iloisia asioita kuin lannistavampia juttuja. Iloa on mahtava jakaa jos vain pystyy. Pää heiluu erityisesti raskaamman musiikin tahtiin.

Ikuisesti lemmikkieläintensä asumusten parantelu/uudistelu/suurennus mielessä ja resurssien puitteissa toteuttelenkin mitä pystyn. :)

Eloa ilostuttaa maskuliinisempana puoliskona "Herra S". *sydän*

Parit linkit tatuointiaiheisiin postauksiini: Tassunjäljet ja Muut.


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M