lauantai 19. marraskuuta 2016

Marsujen uudet kuosit

Heippa!

Äitini oli käynyt ostamassa uusia pussilakanoita ja erityisesti värikkäitä kuoseja. Ilostuneena oli katsonut löytäneensä alennuksesta tosi edullisia pussilakana-tyynyliinapaketteja ja kotona huomasikin kyseessä olevan lasten kokoiset lakanat! :D Marsut siis saivat iloisesti uudet kuosit.. 

Kolmiokuosit siis ovat uudet. Kiitos äidille, oli mukava saada uusia juttuja eläinhuoneeseen!


"Oisko herkkui?"

Jakkaroita on nyt vaihteeksi tuollainen neljän rivi, possut saavat samoilla jakkaranjalkaviidakossa. Huomioikaa pomppaava Kauhis ja Tirpan pylly! :D


*sydän*

MARSUMAYHEM täytti 3-vuotta 16.11.2016! Olen nyt ollut superkiireinen suurehkojen asioiden kanssa (joista lisää piakkoin) niin en ole vielä ehtinyt toteuttaa tähän liittyvää suunnittelemaani erikoispostausta. Suunnitelma on jo korvan takana! :) Lämmin kiitos kaikille lukijoille! *sydän*

Laitoin erityisesti Gaian tassuja ajatellen pehmusteet tuohon heinälaatikon reunaan ja ilokseni sain valtavasta keltaisesta pyyhkeestä rullattua varsin toimivan askelman laatikon ulkopuolelle. Mielestäni Gaiakin on nyt voinut mukavemmin, hänellä kun ihan aavistuksen takatassujen pohjat olivat ärtyneet (ylipainosta ja varmaankin tuosta heinälaatikon reunan yhdistelmästä).

Joulupukilta olen toivonut uusia juomapulloja marsuille, niitä on nyt vanhimmasta päästä alkanut karsiutua pois ihan urakalla.

Nyt on pidemmäksikin aikaa tukipuuroa! Nifralle tätä syöttelen parin päivän välein vaikkei suurempaa vaivaa olisikaan, haluan tukea hänen painonnousuaan/-ylläpitoaan. Ihan kupista syö itse onnesta soikeana tukipuuron, ei tarvitse sen suurempia systeemejä suorittaa. :) Paikallisesta eläinkaupasta kävin tuon laatikollisen kotiuttamassa, siellä tosiaan on 10 20g pussia tukiruokajauhetta, joka sekoitetaan veteen. Olen aika varma, että tämä kyseinen valmiste oli meillä käänteentekevä parempaan kun Nifra oli huonona alkuvuodemmasta. Yamsu ihmettelee heinälaatikkoon putkahtanutta mööpeliä. :D

-M

2 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa luin taas sun blogia. Olin unohtanut kuinka kiva tää oli tai marsublogit yleensäkin. Mun äiti oli kanssa ostanut ihan samanlaisen pussilakanasetin ja sain sen peiton lakanan marsujen käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa takaisin ja kiva kun kommentoit! :) Aina kivaa saada uusia värikkäitä juttuja tuonne possuille niin on kivempi itsenkin aitaukseen tuijotella. :)

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M