torstai 5. joulukuuta 2013

Kuvapläjäys, jossa N&N päätähtinä.

Purr?

Jaahas, tämä on taas niitä päiviä, jolloin bloggailen ihan urakalla. Noh, kellään tuskin on sitä vastaan mitään? ;D Kuvia eiliseltä ja meininkejä tältä päivältä.

Punnittiin taas tsirbulat ja painot ovat viikontakaisesta nousseet:
Nefi     451g    = +39g
Nifra    429g    = +30gNifra


Leikattiin myös pisimpiä kynsiä lyhyemmiksi Spartalaisen avustuksella, hyvin käyttäytyivät meidän hienostoneidit. Nefin kanssa hiukan oli häppeninkiä, kun takatassusta leikkasin varovasti kynsiä, ja yhdestä aivan miljoonasosan millimetristä leikkasin liikaa. Verta ei onneksi tullut, mutta pienen vinkaisun raukka päästi. Varmuudeksi töpötin hieman perunajauhoa siihen kynnen päähän kuitenkin. Onneksi ei sen pahemmin käynyt kuitenkaan ja vielä varovaisempi osaankin sitten olla jatkossa. :)

Tuo kynsien leikkuu onkin sellai juttu, mitä täytyy harjoitella siinä mielessä, että yksinäänkin ollessa saisi kynsiä leikattua. Lähinnä se rutiininomainen marsunpitoasento kynsienleikkuun aikana on vielä hieman hakusessa (tiedän kyllä miten sen kuuluisi mennä, ne muutamat variaatiot toimintatavoista, mutta käytännössä täytyy itse harjoitella), mutta kyllä se tästä kun kokemus karttuu. Ei kaikkea voi heti osata. :)

Tytöt ovat muuten alkaneet vaaleta! Huomasin eilen, että jestas, ennen aika lailla tummanruskeat kuviot ovat osittain vaalenneet ja väri lähentelee paikoittain jopa vaaleaa kullanruskeaa! o.o Jännää nähdä mihin tuossa ulkomuotopolitiikassa kehitytään kun Nefillekin kasvaa korvien taakse ja pyllynjatkeeksi pitkää kiharaa! :D

Katsokaa näitä Nefin pylly- ja korvantauskarvoja:


(Missään muussa asiayhdeydessä muuten tuskin on sopivaa kehottaa ihmisiä tiirailemaan korva- ja pyllykarvoja..Hahah :D )

Nefi seikkailee:


Ja Nifrastakin vielä: 

 

Täydentävät kyllä mukavasti toisiaan nuo siskokset, Nefi kun tosiaan on hiukan arenpi (vaikkakin pomo Nifralle) ja metsämiesmäisempi tuon Nifran ollessa taas oikea sosiaalinen perhonen neitimäisemmän olomuotonsakin kanssa. Ihania ovat. *sydän*

-M

P.S Kuvat eiliseltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M