maanantai 19. toukokuuta 2014

Onko sinulla postaustoivomuksia?

Heippa!

Kysymykset kuuluvat näin;

Onko sinulla, arvon lukijani, jonkinsorttista toivomusta esittää minulle postausaiheisiini liittyen? Toivoisitko jotain tiettyä enemmän ja jotain muuta vähemmän?

Olen miettinyt "50 random faktaa minusta"-postauksen tekemistä, olisiko kukaan kiinnostunut? :)

-M

5 kommenttia:

 1. Kaikki teksti ja kuvat kelpaa, täällä päässä ei ole sensuuria. Kirjoita ihan mitä keksit vaan ja mahdollisimman usein tietty. Ihania elukoita sait sieltä näyttelystä kaapattua matkaasi. Tonne vasempaan reunaan on vielä unohtunut päivittää marsujen lukumäärä. Eihän sitä kaikkea huomaa ja ehdi, kun on jo paljon noita palveltavia. -Viirivehka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Viirivehka! :) Juu näköjään oli unohtunut päivittää tuo vasen laita, nyt on taas faktat kohdillaan. :) Nuo pitkiksetkin ovat älyttömän symppiksiä vipeltäjiä, odotan innolla heihinkin tutustumisen etenemistä ja minuun tottumisen kehitystä. Iik! *sydän*

   Poista
 2. Hei, tässäpä muutamia postausaiheita:

  1) Miten saat pidettyä marsutilasi niin siistinä? Teetkö jotain sen eteen päivittäin? Olen ollut katsovinani, että esim. tytöillä ei ole vessalaatikoita ja siitä huolimatta niiden tilat ovat aina niin siistit. Erityisesti: miten pidät nykyiset tilat kunnossa?

  2) Mitä kuuluu marsuille, joista et ole postaillut kovinkaan paljon, esim. Ritari ja Yamaha Kaahari.

  3) Miltä tuntuu olla kymmenen marsun omistaja, jos vertaat siihen aikaan, kun niitä oli vasta kaksi. Onko työmäärä suurempi?

  - Robin&Rudolf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Robinin ja Rudolfin omistaja! :) Kiitos kovasti ideoista, pistän nämä todellakin korvani taakse! :)

   Poista
 3. Täällä jo kovasti odottelen kuvia uusista marsuttimista. -Viiris

  VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M