perjantai 23. toukokuuta 2014

Sain aivan ihanaa "mysteeri"postia! :)

 Heippa!

Maanantaina tuolla taloyhtiön kuivaushuoneessa pyykkejä kuivumaan ripustaessani tulin jutelleeksi kerrosta ylempänä asuvan naisen kanssa, joka oli sattumalta samaan aikaan samassa puuhassa. Höpötimme eläimistä ja mieleeni tuli, että voisin hänet kutsua katsomaan karvamonsteriarmeijaani, ja hän tulikin sitten suoraan miun luona käymään. Pidemmän tovin siinä sitten näytin eläimiäni ja höpöttelimme ylipäätänsä eläinaiheesta vaikka mitä ja hän pääsi marsuja rapsuttamaan, kuin myös syöttämään niille kurkkua. Sain käsityksen, että tämä nainen sai oikein hyvän mielen eläimeni nähtyään ja tänään sainkin käsitykselleni vahvistuksen, kun keskiviikkona kotiintullessani oli postiluukustani soljunut läpi seuraavanlainen valtava kirjekuori sisältöineen:
Hulvattoman suuri pöllökortti! :D

 Kortissa oli vielä kirjoitettuna sisälle, että tämä naishenkilö oli hyvin iloinen visiitistään monstereitani katsomaan ja minulle tuli aivan hurjan hyvä mieli! Miettikää; taisin saada kirjekaverin yläkerran naapuristani! :D :D Teetkin on varmasti pakko jossain välissä juoda.

Ihanaa! *sydän*

-M

P.S Lukijani Viirivehka: Juu onkin seuraavana tehtävälistalla uusista kuikuista kuvien ottaminen, kauhia hinku itsellänikin päästä siihen hommaan heti kun kerkiän. Miten muuten Viiris siun marsuillasi elo sujuu? :) Onko ulkotuoreita jo syöpötelty urakalla? :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos kysymästä, ulkotuoreitahan täällä nautitaan mahan täydeltä. Pelkään että marsut lihovat, ne vetää sellaisia määriä voikukkaa ja muuta ruohoa. Kyllä täällä maaseudulla, omakotitalossa on helppoa tuo marsun ulkoilutus. Mulla on tehdashäkin kalteriosa pihalla ja lähes päivittäin tyttöset pääsevät sinne pariksi tunniksi nautiskelemaan kelistä ja syömisestä. En ole sitten sen kummempaa häkkiä pihalle värkännyt, kun haluan kuitenkin pitää ne pääasiassa sisällä, mun mussukat. -Viirivehka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihanaa, että marsuillasi on mahdollisuus ulkoiluun! *sydän* Todella mahtia. :) Miulla taitaa olla täällä päin aika kiven alla sellaiset tuoreidenkeräysapajatkin, joissa ei olisi liikennesaasteita tai koiranliruja. Saattaa olla, että teen ratsian isäni pihaan tässä jonain päivänä saadakseni ulkotuoreita. :)

   Poista
 2. Ja kyllä pienillä jutuilla saa aikaan hyvää mieltä. Niin kuin tuo kiitoskortti nyt esimerkiksi. Tai eihän se pieni ollut, vaan "hulvattoman suuri" :D Viiris

  VastaaPoista
 3. Huhulipöllö! Cute!

  http://data2.whicdn.com/images/116812341/large.gif

  VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M