lauantai 17. tammikuuta 2015

Lauantai-illan huumaa!

Heips!

Mitä ihmiset yleensä tekee lauantai-iltaisin? Mie tuossa oikein urakalla putsailin urosten kakkakanjoneita tunnin-pari. Olo on kuin maratonin juosseella! xD Vaikka marsut sen varmasti kokivat epämiellyttävämpänä. Mutta kyllä tuli taas hyvä mieli kun sai kaikki kuikkumonsterit huollettua! :)

Painolistausta pitkästä aikaa:

Dodi 1116g
Melchior 1020g
Kauhis 1022g
Efeldon 1150g
Katkis 773g

 Vähän piti kyniä otsatukkaa kun herra ei enää meinannut alta mitään nähdä

 "Tukka hyvin, kaikki hyvin!" Dodi yllättäen piti sylissäolosta tällä kertaa, jutteli menemään ja lötkötteli kun rapsuttelin häntä operoinnin jälkeen.

 Melchiorkaan ei tällä kertaa esim. hypännyt roskikseen dyykkailemaan, niinkuin kerran sattui. Eli siis hyvin meni. :D

 Excuse nuo pari purua..

 Naaras

 Naaras

Gaia 1017g
Cream typy 1 92g
Cream typy 2 98g
Cream poju 1 93g
Cream poju 2 99g

 Uros

 Uros

Yamsu 978g
Rapsu 1033g
Ritari 1159g
Nefi 987g
Nifra 982g
Iri 564g

Eli miulla on yhteensä marsua täällä 12 237g, eli 12,24kg. Ei mikään ihme, että tuntuu hupenevan heinät ja vihannekset jatkuvasti, kun on aika monta kiloa kuikkua täällä mutustelemassakin!

"Rapsutusta, kiitos!" T. Nefi, the sylihirmu pötkylä *sydän*

Tuossa yksi ilta katsoimme Metsurin kanssa pömpeliä, jota televisioksi väitetään ja päätin hänelle antaa Nefin syliin. Kävin marsun noukkimassa aitauksesta, tyrkkäsin Metsurin syliin ja Nefi meni lötköpötköksi välittömästi ja alkoi jutella kovasti, mitä aina tekee kun on kovin mielissään. Metsuri on siis hyväksytty! ;)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M