lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kesyhiiriuros Kuvernööri Kolossaali-Kastanjan muistolle.

Hei.

Tänään nukkui pois eläkeläishiireni Kuvernööri. Hän oli saavuttanut kunnioitettavan 1v 4kk iän ja oli oikein tomera ja potra poika kunnes pari päivää sitten alkoi näyttää vanhentuneelta. Hän tuli luokseni luovutusikäisenä ja oli vain luonani siitä lähtien.


Tämä kuva on hassu. Hän nuuskuttaa niin, että kuvassa näyttäisi olevan tuplasieraimet ja kuvauspaikka on eläinkaupan tiski, jossa kuljetusboksi oli. Ostin Kuvernöörin itselleni ollessani eläinkaupassa hommissa ja kasvattaja oli juuri tuonut muutaman hiiren myyntiin kaupalle. Kuvernööri ehti ehkä 15min olemaan myynnissä. :D Asiakkaille naureskelin, että minulla oli sinä päivänä virallinen valvoja mukana kun tiskin sivussa oli torkkuva Kuvernööri boksissaan. :)

 Hän oli ensimmäinen kontaktini kesyhiiriin, aiemmin olin vain lukenut tietoa niistä. Oli ihanaa oppia käytännön kautta lisää tästä eläinlajista. Aivan ihastuttavan utelias ja tomera herra hän oli. Yksi hänen lempipaikoistaan oli kananmunakennot. Laitoin niihin sisään hieman ruokaa tai ainakin hyppysellisen vessapaperia ja hänelle oli mukava pesä valmis. Kennojen käyttökoko kasvoi hänen myötään, viimeisen puolisen vuotta kenno olikin jo tästä kuvassa olevasta kolme kertaa suurempi. :)

 Utelias ja Tauno murunen. *sydän*

 Kuvernöörin viralliset tiedot olivat:

Belly of the Beast
lk dove/t
Uros
Synt. 19.3.15-23.7.2016
Kasv. Heidi Ketonen

 Hän oli erään kerran minulle jyrsinyt pahvirullaan hymynaamankin. :D


Uskon, että hänellä oli ihan hyvä elämä. Tilaa oli aina, suurimman osan elostaan hän vietti minidunaa isommissa terrarioissa. Muutaman kerran olin hänelle matonkuteista virkannut kiipeilyjuttujakin.

Hän jätti pallokorvaisen ja terhakkanenäisen kolosen eläinhuoneeseemme. Lämmöllä häntä muistamme.

-M

2 kommenttia:

  1. Täällä kasvaa nakupoikia. Mun viimeinen poikue kesyhiiriä. Ota siitä yksi kaveri, en halua mitään rahaa, hyvän kodin vain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta nyt ei ole vielä tullut feeveriä uuteen muruseen. :)

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M