lauantai 15. elokuuta 2015

ARVONTA MARSUMAYHEM-BLOGISSA, VOITA HEMPREFINEN LAHJAKORTTI! (ARVONTA-AIKA ON SULKEUTUNUT)

ARVONTA-AIKA ON SULKEUTUNUT! :)

Heippa!

Nyt se sitten tapahtui! Nimittäin miun blogin ensimmäinen arvonta ja vieläpä sponsoroitu sellainen! :)

Hemprefine erittäin ystävällisesti sponsoroi tähän blogiini arvonnan, jossa palkintona on KAKSI 50e lahjakorttia Hemprefinen nettikauppaan! Jummi, kyllä ainakin itse osallistuisin tukka putkella! :D Olen aiemmin monesti erittäin tyytyväisenä hamppukuivikkeiden (lahjomattomana) käyttäjänä rustaillut mielipiteitäni ja kokemuksiani heidän tuotteistaan esimerkiksi TÄNNE.Arvontaan voi osallistua tämän postauksen kommenttiboksiin seuraavasti:

*Olet täysi-ikäinen!

*Olet virallinen lukijani (tuossa vasemmassa laidassa "Lukijat"-kohdassa siis rekisteröitynyt lukijakseni) TAI VÄHINTÄÄNKIN tykännyt MARSUMAYHEM:istä sen Facebooksivuilla, erityisen hyvällä katson tuon lukijapalkissani heilumisen. ;)

*Kerro osallistumiskommentissasi mitä tuotteita ostaisit tällä lahjakortilla, millaisille eläimille ja oletko aiemmin kokeillut heidän tuotteitaan (ja mitä mieltä olet ollut).

*Kerro milloin olet viimeksi aiheellisesti kehunut/piristänyt jotakuta ihmistä ja mistä syystä?

*MUISTA LAITTAA KOMMENTTIIN MUKAAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI (HUOM: kirjoita osoite muodossa esimerkiksi matti.meikäläinen ( at ) gmail.com)

Arvonta-aikaa on elokuun viimeiseen päivään asti, eli itse arvon kaksi onnekasta voittajaa 31.8.2015 kun arvonta on päättynyt klo 10.00. Arvonnan voittajien nimimerkin tai etunimen julkaisen silloin täällä blogissani + MARSUMAYHEMin Facebooksivuilla ja voittajille lähtee minulta sähköpostiviesti, jossa on lahjakorttikoodi.

Vaikka arvon itse niin en suosi erityisesti kavereitani jos osallistuvat, eli tuomaroin vain osallistumiskommenttien perusteella voittajat! Moni tietääkin, että miusta on ihanaa pistää hyvä kiertoon niin siksi tahdon tietää milloin osallistujat ovat kehuneet/piristäneet jotakuta toista aiheellisesti. :)

-M

P.S Tarkastan kaikki kommentit ennen hyväksyntää, siksi ne eivät ilmesty heti postauksen alle. :)

16 kommenttia:

 1. Ostaisin ihan ehdottomasti hamppukuiviketta noille neljälle marsupojalle, sillä Hemprefinen hamppua en ookaan vielä päässyt testaamaan! Zooplussan hamppua sen sijaan meillä on ollut ja tykkäsin kyllä siitäkin, sun kokemusten perusteella veikkaisin että tykkäisin Hemprefinesta vieläkin enemmän. :D

  Kehuin viimeksi tänään hyyyyyyyvin pitkäaikaisen ystäväni hiuksia, sillä hänen facebookkiin laittamansa kuva sai minut itseni niin hyvälle mielelle, emmekä ole nähneet vähään aikaan, kun toinen asuu niin kaukana.

  Ja sähköpostiosoitehan on sadepisarainen (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Lukija olen ollut ihan blogin alusta asti. ;)

  Lahjakortilla ostaisin hamppukuiviketta ja pesäkuitua syyrianhamstereille ja vkh campbelleille. Molempia olen käyttänyt aikaisemminkin ja olen ollut tuotteisiin enemmän kuin tyytyväinen.

  Ihan päivittäin tulee kehuttua lapsia töissä eskarin tätinä heidän hienosta toiminnastaan. Päivittäin myös kerron miehelleni kuinka rakas, tärkeä ja ihana hän on. <3

  wannabe [at] hamsterit.net

  VastaaPoista
 3. Ostaisin hamppukuiviketta hamsterilleni ja hiirelleni. Kokeilisin ehkä kuningaspytonillenikin. Pesäkuituakin voisin kokeilla myös. Varmaan jakaisin palkinnon ystäväni kanssa, jolla on myös hamstereita. Hemprefinen viime paali oli melko pölyinen, mutta laatu on kuulemma parantunut. Se on myös paras, edukkain ja riittoisin vaihtoehto puruallergiselle hamsterilleni.

  Koitin piristää pari päivää sitten viereisen talon asukasta, jonka auto oli kolaroitu (ilmeisesti miehensä puolesta). Kaveria koitan myös melkein päivittäin tsempata jaksamaan.

  Sähköpostiosoite kati.komulainen (at) hotmail.com
  Varmaan tunnistatkin meilin perusteella. 8 ) t. rastapää

  VastaaPoista
 4. Eiii! Mä odotin tätä arvontaa. Vielä pari vuotta niin täytän vaatimuksen kohdasta täysi-ikäinen. :D Mutta onnea kaikille arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Juu pelasin varman päälle kun kyseessä kuitenkin rahapalkinto (vaikka onkin lahjakortin muodossa) ja vaatii netistä tilaamista niin en ollut niin hurjalla tuulella että alkaisin selvittelemään huoltajien kanssa lupajuttuja. :) Kyllä varmasti jatkossakin tulee muunlaisia arvontoja myös, pysy toki linjoilla! Kiitos mielenkiinnostasi kuitenkin! <3

   Poista
 5. Ostaisin todellakin hamppukuiviketta! Neljälle gerbiilille menisi, olen lukenut hamppukuivikkeesta niin paljon hyvää palautetta ja olen sitä halunnut kokeilla ja nyt olisi mahdollisuus!

  Viimeviikolla ystäväni ja minä pyöräilimme kunnes hän kaatui ja loukkasi jalkansa, autoin häntä menemään kotiin ja kerroin kaikkea mikä piristää häntä. (Esimerkiksi mun huonot vitsit! :D)

  sähköpostini on kiiamaria.selin (at) gmail.com! terveisin gerbiilihullu

  VastaaPoista
 6. * Olen ollut lukijana reilu vuoden, varmaankin jo likempänä kahta vuotta huidellaan(?) :D

  * Ostaisin gerbiileille ainakin sen pari paalia hamppukuiviketta kokeiluun sekä todennäköisesti yhden säkillisen Sampo -kuivikepellettiä kanien vessalaatikoihin. En ole aikaisemmin kokeillut kyseisen firman tuotteita, mutta muutamalta kaverilta olen saanut kuulla ja lukea erittäin positiivisia kommentteja ja kokemuksia.

  * Viimeksi eilen ja eritoten omaa miestä, joka piti eläimistä sen aikaa hyvää huolta (ei tarvinnut siis eläintenhoitajaa hankkia erikseen ja sain kuulla/lukea myös kysymättä kuvien kera, että miten kotona elukoilla menee jne), että pääsin viikonlopuksi pitkästä aikaa katsomaan ystäviäni Etelä-Suomeen. :)

  * marica.toppari ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mäki haluuuuun!

  Hamppu tulisi viidelle marsuneidille, joista osan jalkapohjat tykkäisivät vähemmän "kuivasta" kuivikkeesta. Myös oma astmaköhiminen siivouksen yhteydessä voisi vähentyä jos kuivike pöllyäisi vähemmän. Pääasiassa kuitenkin haluisin kokeilla hamppua, koska se haisee mielenkiintoiselta ja oon hajufriikki :D Kaikki uusi kiinnostaa! En siis oo koskaan vielä ostanut hamppukuiviketta, vaan pelkästään hypistellyt kaupoissa niitä mitä on saatavilla.

  Täällä meilläpäin asuu paljon vanhempaa väkeä, joka jo liikkuu huonosti portaissa, joten autan usein naapureita rapussa ja avaan ovia. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli, kun saa pienillä teoilla auttaa.

  Yritän usein auttaa ja piristää ihmisiä jos vain pystyn. Luulin myös eilen piristäväni erään reittiä kysyneen herrasmiehen päivää kun jäin juttelemaan hänen kanssaan niitä näitä pyyhältäessäni keskustan läpi, mutta hän olisikin tainnut haluta piristää minun päivääni (tai no, omaansakin kai) joten sitä ei taideta laskea :D... Oli hieman omituinen ja kiusallinen tilanne.

  ja sposti on Lwegelius (miukumauku) gmail.com jos onnetar suosisi.

  VastaaPoista
 8. En ole kokeillut hamppukuiviketta aikaisemmin, mutta kovasti se etenkin blogin kehujen perusteella kiinnostaisi. ;) Olen etsinyt marsuille tassuystävällisempää vaihtoehtoa (nyt puupelletti) ja miksei kanillekin voisi kokeilla uutta. Jos onni suosii, tilaisin lahjakortilla hamppukuiviketta sekä hamppupellettiä. Possut ja pupu varmasti kiittäisivät. :)

  Tässä kun on parisuhteessa ollut jo sen verran pitkään, että suhde on hyvässä ja pahassa arkistunut, ja sitä lähinnä elellään päivä kerrallaan työ- ja muiden kuvioiden keskellä sen suuremmista romanttisista tempauksista nauttimatta, tykkään ilahduttaa miestä niinkin lapsekkailla pikkujutuilla kuin poimimalla kukkia kotiin tuomisiksi, kun olen koiran kanssa lenkillä. Siitä tulee aina huvittunut ja samaan aikaan liikuttunut hymy molempien kasvoille. Pieni, hassu ele arjessa riittää. :)

  rosa.alaaho (at) gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olen seurannut blogiasi keväästä 2014, kahlannut läpi myös vanhemmat tekstit ja ollut virallinen lukijasi n. kuukauden ajan.

  En ole aikaisemmin kokeillut hamppukuiviketta, vaan meillä on kahdella marsulla ollut häkissään Agrimarketista ostettua purua. Olen ollut tyytyväinen puruunkin, mutta kokeilisin mielelläni hamppukuiviketta ja ostaisin sitä lahjakortilla.

  Mieheni tekee meillä ruuat ja kehun häntä joka päivä noustessani ruokapöydästä.

  Sähköpostini on: e.polonen (at) luukku.com

  VastaaPoista
 10. Olen blogin seuraaja ja fb-tykkääjä :)

  Ostaisin hamstereille ainakin pari paalia hamppukuiviketta kokeiluun. En ole aikaisemmin kokeillut kyseisen firman tuotteita, mutta olen lukenut erittäin positiivisia kommentteja ja kokemuksia.

  Piristin viimeksi äitiäni siivoamalla hänen puolestaan :)

  Sähköposti on susanna.a@wippies.com

  VastaaPoista
 11. Hamppua ainakin ostaisin, kerran olen kokeillut purujen kera talvikoille ja gerbuille.
  Tänään olen töissä kehunut useampaa ihmistä, joiden parissa teen avustajan töitä. Ulkoilmapäivää vietettiin ja oli ihana katsoa, kuinka kaikki nautti auringosta ja leikeistä.
  s.postiosoite on kati.herrala (at) elisanet.fi

  VastaaPoista
 12. Ostaisin ehdottomasti hamppupaaleja. Niitäkun meidän taloudessa todellakin tarvitsee ja nyt kun edelliset hamput on loppu, yritän pärjätä puruilla, koska hampun kulejtus on niin turkasen kallista. :/

  Olen siis käyttänyt hemrefinen hamppukuiviketta ennenkin. Alkuun joku erä oli todella pölisevää, ilmeiseti viljelivät olivat vetäneet multaa satseihin mukaan. Sain hyvityksenä hemrefineltä yhden paalin, mikä oli todella hyvälaatuista. Jatkaisin siis mielelläni, mikäli rahatilanne näin suuren määrän kanssa sallisi. Mikäli tulevaisuudessa toimituskulut saadaan "kuriin" jatkan mielläni hampulla (siis juuri hemrefinen, se on laadukasta), sillä se on kauniin luonnollista, tuoksuu hyvälle ja on sopivan pehmeää materiaalia pikkutassuille ja siinä on kiva myllertää ^_^

  Viimeisin hyvätyö oli hetki sitten kun lahjoitin ilmaiseksi tarvitsevalle kuusi kiroileva siili mukia ^_^ Toivottavastin onnistuin myös ilahduttamaan hänen päiväänsä :3

  Ja

  eveimmonen1987@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ostaisin paaleja, jotka tulisivat käyttöön kahdelle marsulle, kolmelle tallipupulle ja kuudelle hevoselle. Ennen en ole hamppua kokeillut, sillä se on kalliimpaa kuin normi puru, mutta jonkinsortin testierän jälkeen voisin vaihtaa kokonaan hamppuun sillä sitä on kehuttu pölyämättömäksi ja imukykyisemmäksi, joten se pieni hintaerokaan ei siinä vaiheessa luultavasti enään haittaisi kunhan vain saisin sitä ensin kokeiluun.

  Kotona maalla-asuessani viimeksi eilen olin koko päivän auttamassa isääni paalaimen korjauksessa, jonka takia en ollut edes koulussa. Saatiin illalla paalain kuntoon ja taas saadaan ruokaa eläimille tulevaa talvea varten. Ilman useampia käsipareja ei olisi tullut kuntoon näin nopeasti.

  sabinatuomi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 14. Voi vitsi! Vähänkö tulisi tarpeeseen...
  Ostaisin hamppukuiviketta marsuille ja kanoille. En ole vielä testannut tuotetta vaikka sitä on kovasti kehuttu, nyt olisi vihdoin hyvä syy ostaa jos lahjakortti napsahtaisi kohdalle :)

  VastaaPoista
 15. Hamppukuiviketta käytetään meillä marsujen häkissä ja jos onni lykästäisi, niin sitä ostaisin lahjakortilla :)

  Ja viimeksi kehuin serkkuani, oli niin kaunis morsian eilen <3

  Seuraan blogiasi lukijana ja facebookin kautta.

  johanna.ylikulppi @ pp.inet.fi

  VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M