perjantai 18. huhtikuuta 2014

Taannoinen Candycane-tilaukseni!

Heipsan,

juuri muistin, etten ollut postannutkaan jo joku aika sitten tapahtuneesta pienehköstä Candycanen tilauksestani mitään. Toimitus oli älyttömän nopeaa (tilasin eräs to-ilta ja miulla oli tuotteet kotona jo maanantaina) ja sähköpostitse lähettämään tiedusteluunikin vastattiin ripeästi, suosittelen tätä saittia, kotimainenkin kun vielä on! :)

Tässäpä sitä sitten tuleekin:
Aika pitkälti nämä kaikki olivat hamsteria ajatellen tilattuja, näiden tuotteiden saapuessa asunnossa oli vielä pari gerbiiliä jotka ilahtuivat kovasti satunnaisesti saamastaan maapähkinästä. :D Tuo isoin pajusilta meni marsuille kulkusillaksi mökkien välille ja Mörtti Röpöä käytän myös heillä purun joukossa. Tuo mökki osoittautui liian naftiksi Stuartille ja mietin, että se tarvitsisi uuden kodin, mutta nyt kun aiemmassa postauksessani mainitsemani gerbiilit ovat tulossa miulle, niin taitaa mökki olla hätäratkaisuna heillä näin alkuun ainakin, eivät kuitenkaan ole vielä täysikasvuisia joten taitavat sinne mahtua ihan hyvin. :)

-M

2 kommenttia:

  1. Candycane on kyllä ihan paras, toimitus on niin nopeaa ja palvelu muutenki hyvää ja luotettavaa! Meillekin sieltä Mörtit ja ruuat tilaillaan :) En tiiä ootko tästä jo aiemmin jossaki vaiheessa blogia kertonut, mutta mitä ruokaa Stuart syö? Mietin kun itte tässä taannoin pohdiskelin että mitäs ruokaa sitä noille hamstereille antaisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuostapa muuten sainkin postausidean (kiitos), en tosiaan ole tainnut mainita mitä Stuart mutustelee täällä! :) Miulla on sellainen aika pitkälti omatekoinen sekoitus käytössä, voisin siitä lähitulevaisuudessa tehdä hieman juttua.. :)

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M