maanantai 7. huhtikuuta 2014

SALAISUUDET PALJASTUVAT OSA 1/2: Hamsteri nimeltä Stuart.

Heippa!

 Hiljaiseloa on ollut ihan sen takia täällä blogissa, etten ole pystynyt oikein mitään postaamaan paljastamatta liikaa! :D Nimittäin asian laita on se, että olen hamsukuumetta marsukuumeeni ohella potenut jo pidemmän tovin, mutta Spartalainen on kovasti ollut sitä vastaan vedoten siihen, ettei halua asua eläintarhassa. Noh, kuinka ollakkaan, Spartalainen lähti työmatkalle kotikonnuilleen kolmeksi viikoksi ja mie jäin eläinten kanssa keskenäni kotiin. Olin jo pistänyt jäihin haaveeni hamsterista ja täten kävin maanantaina 17.3 vaihtamassa puisen, syrkkikokoisen juoksupyöräni (joka oli käyttämätön ja "vahinko-ostos" viimevuodelta) marsujen heiniin lempparieläinkauppaani Punaiseen Palloon.
Menen kotiin tuona samana päivänä ja huomaan, että Facebookissa miuun on ottanut yhteyttä hamstereita kasvattava erittäin mukava nuori nainen, joka pitää blogia "Perfect Trap" ja hän pyysi miulta apua yhden hamsterinsa kanssa; kyseinen veijari oli syönyt tiensä ulos häkistään siellä kotonaan ja täten oli kovasti terrarion tarpeessa. Tämä nuori nainen tiesi, että miulla oli ylimääräisenä gerbiilien vanha terrario ja marsublogiani seurattuaan hän oli tullut tulokseen, että pidän eläimistäni huolta ja hän tarjosi miulle sijoitukseen jalostusuroksensa Stuartin! Kävimme tämän ihanan herran veljeni kanssa hakemassa 20.3 ja siitä lähtien tässä residenssissä on ollut syyrialainen hamsu! *sydän*
Nythän tosiaan on käynyt niin, että Spartalainen lähti lätkimään (ihan muista syistä kuin eläinmäärääni liittyen) ja hyvä niin, elämänlaatuni parani heti huomattavasti! :) Nyt siis asun yksinäni eläinteni kanssa, ja mikäs olisikaan sen mukavempaa kuin paapoa eläimiään ilman, että joku murjottaa vieressä menetettyä häneen kohdistuvaa huomiota.
Siispä Stuarttiin:
Tut-Zoo's Randall "Stuart"
Synt: 18.10.2013
Lk creme
Uros
Kasv: Lykke Omel

Sijoituksessa miun luonani. :)
Yllä olevat kuvat ovat ensimmäisiltä päiviltä kun hän asui täällä. Hurmaava ja reipas poika! *sydän* Kerran hän karkasi pari viikkoa sitten johtuen omasta tyhmyydestäni ja sen seurauksena sain aivan infernaalisessa migreenikohtauksessa houkutella karannutta hamsteria uunin rakenteista ulos. :D Jopas oli meininkiä..

Niinkuin tarkkasilmäisimmät (tiedät kuka olet! ;) ) tietävätkin, niin lisää karvapyllyperheenlisäysuutisia on luvassa jahka saan otettua hieman omia fotoja. ;)

Alla kuvia hieman myöhäisemmältä ajalta kun sain Stuartille ihan hommattua jotain kivaa, eikä vain terran sisällys koostunut "kierrätysjutuista", joita kaapeistani löysin. +kuten joku on ehkä huomannut, niin kyllästyn helposti eläinten ympäristöihin ja pyrin muuntelemaan niitä sopivan usein. :) Juoksupyörä on seuraavaksi listalla!

 Tuo omppumökki on Stuartin ehdoton lemppari ja mietin, että annan tuon naftin kokoisen kulmamökin varmaankin hänen omistajalleen, hänellä kun on myös pienempiä hamsuja kuin syrkit. :)


Maaninen tuijotus. :D

-M

P.S En nyt vielä ollut kauhian vireessä postatakseni jotenkin todella selkeästi, mutta eiköhän tästäkin saa ihan hyvin selvän. Stuart on aivan ihana pikkupoju, hän on kaikki kahvitteluvieraanikin hurmannut jos olen heille hänet näyttänyt. :)

P.P.S Mainitsen nyt vielä, että ompas oikeasti muuten mukavaa kun ei ole ketään vieressä kritisoimassa siua jos käytät vapaa-aikaasi eläintesi hyvinvoinnin ylläpitoon ja kehittämiseen! Spartalainen ei selvästi ollut miulle tarkoitettu mies. Seuraavan kanssa onkin sitten kriteeri, että hänen täytyy pitää eläimistä ja erityisesti marsuista saa tykätä! ;D

4 kommenttia:

 1. Kiitos kehuista, ja Stuart sai kyllä parhaan mahdollisen sijoituskodin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Juuri tässä pohdiskelin, että voisin lähipäivinä hänet pistää lattia-aitaukseen ja järjestää ja siivota sillä aikaa hänen terransa uusiksi. :) Hän varmasti lyllertäisi ihmeissään lattia-aitauksessa.. :)

   Poista
 2. Onpas hän suloinen, utelias vekkuli!
  Elämä on kyllä paljon helpompaa, jos kumppanilla on samanlainen suhtautuminen eläimiin (tai muihinkin asioihin). Ei tarvii aina selitellä, anoa, toivoa tai unohtaa omia toiveitaan... Mutta tämä nettimaailma on myös kiva. Munkaan ei tarvii ottaa enempää elukoita (riittäköön kaksi marsua ja akvaario), kun voin seurata näitä mun "virtuaalilemmikkejä" ja niiden seikkailuja täällä blogimaailmassa. Jännityksellä jo odotan mun uusia marsuja. Kohta ne on "luovutusiässä" ja "kasvattaja" iskee kuvat tänne eetteriin hauskoine kuvateksteineen ja tarinoineen. -viirivehka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viirivehka! Stuart on aika mahtihamsu.. *sydän*

   Juu tässä tänäänkin aamusella pohdiskelin mitä töiden jälkeen tänään tekisin, niin erittäin potentiaalinen vaihtoehto olisi ottaa kuvia ja postata saapuneista mysteerimarsuista.. ;) Katsotaan jos ei tule mitn yllättävää joka veisi sitten aikani mennessään. :)

   Mukavaa kyllä kuulla, että pidät blogistani, se inspiroi kirjoittelemaan tänne jatkossakin! :)

   -M

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M