maanantai 7. joulukuuta 2015

Gaia, Ritari ja Dodi 2v!

Heip!

Ritari täytti 3.12 kaksi vuotta ja Dodi saavutti saman lukeman jo 1.12. Kokoilin hieman kuvia kummastakin ja siitäkös jo postausmatskut kasaantuivat.

 Ritari matkusti aika pitkän matkan saapuakseen Oulusta 1.2.2014 luokseni. Ritari oli ensin tullut yöjunassa Almond'sien Lean kaverin kanssa Tampereelle, josta Ritari sitten haettiin autolla. Se oli lauantaiaamu, todella aikaisin ja satoi lunta rankasti. Lea oli kyhäillyt oikein näppärän matkaboksin Ritari-murulle ja sen näemmekin tässä yllä. Hiljattain kävin Tampereen juna-asemalla ja kävelin sen penkin ohi, jossa Ritari oltiin minulle esitelty (ja ympärilläolevat ihmiset olivat tuijottaneet "mikä ihme tuo on?" :D ) ja tuli aika nostalginen olo.

 Pikkumuru! *sydän*

Heti aluksi Ritari pääsi Gaian kaveriksi ja muihin tutustuttiin vielä aidan läpi tässä väliaikaisessa lattia-aitauksessa. Toinen oli niiiiin pieni! *sydän*

 Tässä jo pitkän aikaa sitten aikuistuneena karvapyllynä.

 Ystävän kuvausapua lainasin, taustalla hän kuvassa.

 Erään kerran olin juuri leikkaamassa Ritarin kynsiä kun viereiselle kadulle tuli roskisauto ovet sepposen selällään pysähtyneenä soittaen aivan julmetun täysiä musiikkia. Muru säikähti ja pyrki piiloon.


Ritarilla on vieläkin taipumuksena arasta ja hieman epäsosiaalisesta luonteestaan huolimatta saada hepulikohtauksia, niitä hänelle tulee melkein joka päivä ja hän sitten pyllykarvat putkellä riehuu aitauksen päästä päähän. Niin hauskaa katsottavaa!

 Hänellä on myös taipumus yrittää tunkea puumökkiin aina silloin kun siellä on jo joku vaikka viereinen mökki olisi tyhjillään. Useimmiten uhriksi joutuu Nifra tai Yamsu, jotka sitten esittävät mielipiteitään tunkeilijalle kovaan ääneen.

Tässä ollaankin jo Dodiasioissa, tämä kuva on otettu 18.5.14 kun sain Dodin ensimmäistä kertaa syliini (kiitos ystävälleni kuvasta ja kuskeilusta). Kyseessä oli Hyvinkään marsunäyttely, josta olin sopinut hakevani Dodin ja Melchiorin Underground's-kasvattajalta ja Kauhiksen Almond'seilta. 

 "Mikä tää juttu oikein on olevinaan?" Herra heitti kurkut mäkeen ja meni itse lautasen päälle. :D

Dodi on kovin sosiaalinen herra. Sellai Gentleman. Hyväkäytöksinen ja kova juttelemaan varsinkin jos ruoan saanti voisi olla kyseessä. 

 Croisanttiposeeraus.

 Melchior ehti paperipussiin ensin syömään vihanneksia. :D

 En ole enää pitkään aikaan käyttänyt noita heinäpalloja nähtyäni niin monia kuvia muista maista kun marsu on jäänyt niihin pahasti jumiin.

Kuuma kesäpäivä, onneksi asunnossani ei koskaan kuitenkaan kivuttu hirveisiin lämpölukemiin asti.

Vaeltava Dodi. Ihanan utelias herra ja hänen menoaan on tosi hauska seurata kun hän vaikkapa tutkii uutta väliaikaista lattia-aitausta pyllykarvat askelten tahtiin heiluen. :D

Gaiallakin oli hiljattain synttärit (27.11 2v), joten täytyy  hänestäkin muutama räpsy tuoda ilmoille..

Gaia juuri minulle tultuaan n. 2kk iässä. Tukka pystyssä ja kriisi päällä. :D

 Ystävän avustuksella ja kameralla tämä kuva, kiitos hänelle.

Gaia on ollut monessa mukana, muun muassa miun apujoukkona kun pelasin Scrabblea. Ei voitettu vaikka toinen oli niin valppaana myös mukana.

 Gaia on saanut kolme hyvin harkittua ja puhdasta selfpoikuettakin. Tässä tammikuussa -15 syntyneet 4 muksua. Viimeisin poikue olikin Oulussa Almond'seilla, jonne Gaia lähti maaliskuun tietämillä reissuun ollen siellä puolisen vuotta.

 Kolmannen poikueensa jälkeen Gaia oli aika kompakteissa mitoissa, ei liian rimpula, muttei tosiaan ollut ylimääräistäkään. Sitten jotain mystistä tapahtui ja neiti alkoi imuroimaan ruokaa kitusiinsa muidenkin laumatoverien edestä niin, että nykyään on aika messevät talvivarastot hänellä. :D

 Gaialla on hauska tapa mennä yht'äkkiä köllimään mihin vain ja vielä ihan kippurallekin. Toinen hänen erikoisominaisuuksistaan on kaivautuminen, pyyhekasasta hänet löytää aina kaiken alta kun onnesta soikeana sujahtaa kasan alimmaiseksi.


Tässä havainnointiesimerkki kaivautumisesta, hän meni itse tuon tyynyn alle ja torkkui siellä päiväunensa. :D

Suosittelen muuten seuraamaan HempRefinen Facebooksivua jos heidän hamppukuivikkeensa kiinnostaa. Heillä aika usein on erilaisia kampanjoja, jossa aika pienellä vaivalla voi voittaa lahjakortteja hamppukauppaan. Mie juuri eilen sain lahjakortin siivittämänä pitkästä aikaa hamppukuiviketta tilaukseen ja paaleja nyt odottelen saapuvaksi kuin kuuta nousevaa. :)

-M

P.S Edelleenkin tehtävälistalla se Q & A -video, jopa "naapurin mies" miulta sitä on jo monesti kysellyt.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M