torstai 24. maaliskuuta 2016

Ensivaikutelma Carefresh Confetti -paperikuivikkeesta

Heips!

Tänään oli sopiva hetki vihdoin kokeilla Zooplussalta uteliaisuusmielessä tilaamaani Carefresh Confettia. Olen jo vuosia nähnyt rapakon takaa jyrsijäharrastajien lemmikkien kuivikkeena tätä Youtubevideoissa ja tahdoin ehdottomasti päästä kokeilemaan. Vaikka olikin tyyristä. Uteliaisuus voitti! 

Eli kyseessä on tälläistä paperikuiviketta, joka on eläinystävällinen, luontoystävällinen ja mainostaa imukykyäänkin kovasti. Imukyvystä tai hajujen neutraloinnista en tiedä vielä sanoa tästä tuotteesta kun vasta otin kokeiluun, mutta muuten pidin kovasti ensituntumasta. Pussi on aika pieni, 10l verran kuiviketta. Pakkaus oli yllättävän löysä vaikka kuivike on tiivistetty pienempään tilaan paketointia varten. Tilasin tätä tarjouksesta tosiaan kaksi tälläistä pakettia.

 Tungin nenäni pakettiin ja hajuttomuus vaikutti. Toa Lätt:issä on voimakkaampi ominaistuoksu omaan nenääni.

 Vaihtelevan kokoista "raetta". Tuntuu hyvin pehmeältä. Niinkuin itsekin tahtoisi mennä kerälle nukkumaan tälläiseen kuivikkeeseen. :D Hyvin pölytöntä tuntui olevan myös.

 Tässä vaiheessa olin tyhjentänyt 1,5 pakettia tuonne Margadashin 75cm x 35cm terraarioon. Hetken aikaa itseasiassa kuivike hieman laajeni ja totesin laittaneeni kuitenkin liikaa ja kauhoin pussiin takaisin jonkun verran. Lopulta tulin käyttäneeksi 1 pussin ja pari kourallista toisesta.


 Tämä mökki periytyi aikamoisen pesuhinkkauksen jälkeen Stuartilta Margadashille.

 Margadash oli itse mullistuksen ajan kuljetuskopassa hengailemassa. Selvästi jo huhuilee josko pääsisi kotiinsa. :)

"Hmmm??" Kuviin jäi mukaan tuo vessapaperirulla, jonka mukana vähän tuli hamppukuiviketta kopasta. 

 "Mitä täällä oikein tapahtuu??"

 Tutkimiskierrosta tekemässä.

 Fillariin kävi tie ja onnellisesti juoksi siinä aikamoisen tovin kunnes torkahti hetkeksi ja jatkoi sitten terran ihmettelyä. Tuijotin aikamoisen tovin hamsun käytöstä uuden kuivikkeen kanssa ja hän tuntui kyllä pitävän siitä. Möyri oikein terhakkana ja kipitteli ympäriinsä uteliaasti. Margadashin kaksi lempiasiaa ruoan jälkeen on fillari ja tunneleiden kaivelu. Siksi toisessa päässä terraa on paksummin kuiviketta, jotta hän pääsee möyrimään iloisesti sinne. :) Ruokana tuossa muuten näkyy Rapunzelin Sopulimixiä, joka on suunniteltu diabetesherkille kääpiöhamstereillekin ja extraherkkuna pari mantelia.


"Häh?"

Olen kyllä positiivisesti vaikuttunut tästä. En oikeastaan taida pystyä muille eläimille tätä kuiviketta käyttämäänkään kun dunasta värikkyys ei näy kuin terrariosta ja muiden eläinten asumukset ovat turhan isoja taas sitten tälle tyyriinlaiselle härpäkkeelle. Margadash on sen verran siisti hamsu, että uskon kuukaudeksi-kahdeksi hänelle tämän 2 pakettia riittävän.

 Hauskasti tuo värikkyys paistaa tuolta terrasta tuoden sirkusvibaa. :D Hiirelle tuohon keskelle en ajatellut tätä kokeilla kun Kuvernööri on lajilleen tyypillisesti aikamoinen merkkailija/haisuli, eikä kuivike kauaa hänellä kestäisi ennen kuin pitäisi siivotakin jo pois. Tuossa onkin jännän näköinen tuo tyhjä terra..........  :D

-M

4 kommenttia:

 1. Näyttää aivakuin stuart pappahamssun haamu kurkistaisi omenamökistä. :o
  Ehkä se on siellä teillä vanhtimassa että kaikki sujuu hyvin! :)
  t. enkelibongari

  VastaaPoista
 2. Välillä tulee vastaan näyttelybokseissa tätä tuomaroidessa, ihanaa se on, mutta niin tyyristä ettei raaski ostaa :D

  Ja tosiaan, vieläkö se pappahamsu siellä oleskelee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pappahamsulla meinaat Stuarttia, niin hän nukkui pois reilu viikko sitten sunnuntaina. Rauhallisesti oli pesässään nukkuessaan lähtenyt 2v 5kk iässä. <3 On täällä blogissa aiheesta myös postaus. :)

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M