tiistai 1. syyskuuta 2015

Tomeran Juhlamestarin kuulumisia, eukko traktorin kyydissä, marsujen aitauksia ja muuta.

Heips.

Miua jaksaa ilostuttaa se, että näkee ja kuulee kuulumisia omasta kasvatistaan superihanassa kodissaan. Tomera Juhlamestari, eli Gaian tammikuisesta poikueesta viimeisenä minulla heilunut urospoikanen sai kotinsa ihanan Rosan luota ja aivan mahtavaa nähdä tälläisiä kuvia poitsunkin asumusratkaisusta:

Rosa niin tarmolla, tunteella ja antaumuksella aina kohentelee entisestään marsujensakin oloja ja mikäs miua enempää ilostuttaisikaan. :) Rosan blogiin pääsee TÄSTÄ. *sydän*

 Kuvernööri Kolossaali-Kastanja tässä eräänä iltana. Purut hienosti viiksissä mukana. :D

 Nefin kanssa löhöilyterapiaa, telkkarissa sarjat pyörimässä ja Nefi saa rapsutuspalvelua lötköpötkönä. :)

 Elokuun alussa kävin auttamassa minihevostilallista ystävääni laitsan ja tarhojen siivouksessa ja pääsin ihan onnesta soikeana minitraktorinkin kyytiin! :D

 Paljasjaloin nurmikolla -terapiaa oli myös tarjolla, samoin koiraversiota! *sydän*


 Minihevosia on kolme isomman hevosen kaverina, aika hassun näköinen lauma kaikkiaan. :)

 Iäkäs ja arvonsa tunteva tamma Mona. Hän on jo yli 20-vuotias ja todella hyväkuntoinen sellainen. :)

 Siivousapulainenkin sai ruokaa. Ja maisemissa ei ollut valittamista.

Elokuussa alkuhuitteilla ehdin myös visiteerata Eläinten Hautausmaalla Helsingissä, kun etsittiin sukulaisen vanhan poliisikoiran hauta. Tälle poliisikoiralle on perustettu myös omat Facebooksivut, jotka löytyvät TÄSTÄ.


 Yleiskuvia hautuumaalta. En uskaltanut julkaista toisten laittamista hautakivistä kuvia, muuten olisi ollut aiheesta enempikin materiaalia. Löysin kyllä kaikenlaisia rakkaita lemmikkejä, siellä oli hautapaikoilla lintuja, marsuja, kaneja ja rottia yleisimpien kissojen ja koirien ohella.


Nyt ollaankin viimeaikaisessa materiaalissa jo, nappailin taasen kuvia aitauksistani.

 Nifra jonottaa.


 Sain käyttööni enemmän taikispaloja Irin poistuttua ja hyödynsin ne tällä kertaa näin. Pojat pääsevät aitaukseen ihmettelemään kukin poppoo vuorollaan, yleensä olen sellaisen viikon verran putkeen tuota aitausta pitänyt, saavatpahan murut vaihtelua häkkielämään. :)

 Katkis ja Efeldon

 Dodi ja Melchior

 Olen myös tyytyväinen kun tänään sain vaihtokaupassa villasukista lisää taikispaloja. Nyt niitä taas tovin verran onkin! :)

 Dodi-mies löysi uuden lempparipaikkansa; vaaleanpunaisen tyynyn! :)

Ja Nefin kanssa telkkaria taasen. Toinen niin kovin pitää sylittelystä ja rapsuttelusta. *sydän*

-M

2 kommenttia:

 1. Tässähän ihan punastuu :)

  Dodi ja Melchior on kyllä niin komeita rokkitukkia. Dodilla tuollainen Beatles-tyyppinen kampaus ja Melchior vähän vinksahtanut rasta-/hevipää :D Niin ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Dodin tukkaa viimeksi kynin keväämmällä ja silloin nauroin itseni aivan kipeäksi kun Dodin tukkatyylistä tuli vahingossa "Beatles Spiidissä" X'D... Melchiorilla itseasiassa ei ole takkuja lainkaan, karva vain hakeutuu tuollaisille Einstein-kikkuroille. On kyllä niin asennemarsu tämä ettei tosikaan.. :D <3

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M