sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Ritarin seikkailut, marsusynttärit ja muita eläinkuvia

Heipsis!

Laitoin otsikoksi Ritarin seikkailut, koska huomasin hänen seikkailevan tosi monessa tämän postauksen kuvassa. :) Luvassa jälleen kännykän muistiin tallentuneita otoksia viimekuukausilta.

Kauhis on kyllä niin persoonallinen kaveri. Naarashaaremilleen olevinaan kovinkin macho ja oikeasti hän on aivan vellihousu. :D Varmasti hyvin onnellista elämää kuitenkin saa viettää kun useampikin naaras käy silloin tällöin hänen silmiään ja korviaan putsailemassa ystävyyden eleenä. *sydän*

Ritari ja Rapsu pellettitarjoilun äärellä. Meillä muuten vaihtui pelletti! Vaihdoin Altrominin marsuilta ja kaniltakin pois ja korvasin Genesiksellä (kanille omaa Genesistä ja marsuille omaa). Erityisesti Gaian turkin huomasin olevan jotenkin kauniimpi kuin aiemmin kun pelletinvaihdoksesta oli jo muutama viikko.

Ritari ja Gaia. Ritarin pörröiset karvat luovat illusion, että he olisivat samankokoisia. Oikeasti Gaia kyllä painaa enemmän.

Ritari yritti olla ovela ja hyökätä Nifran tukipuurokipolle yläkautta! :D


Kauhis päivystää. :D

Ritari taasen yllättäen etunenässä. :D Hän ja Gaia ovat rakenteeltaan pisimmät ja ylettyvät pisimmälle aitaan nojatessaan.

Gerbiiliherra Leijona. He veljensä Ilveksen kanssa täyttivät jo 3-vuotta elokuussa! Näyttävät oikein hyviltä edelleen ja potrasti sudittavat menemään. *sydän*

Tämä on gerbiilineitojeni Siksak-Silppurin ja Tomeran Suditusylitarkastajan koti. Terraario on metrin mittainen.

Nukkuva Yamsu taustalla. Yamsu arvostaa suuresti päikkäreitä nykyisin(kin). Hän täytti neljä vuotta syyskuussa.

Tirppa taitaakin olla nuorin marsuni, hän täyttää kolme vasta 28.12.17. Hän on myös vähiten aikaa ollut luonani, hän muutti meille tammikuussa 2016.

Meidän perheen uusin lisäys, syrkkineito Metsän Omena! Kilpikonnavärinen ihana murunen, joka on kotoisin Rovaniemeltä. Tämä suloisuus muutti luoksemme viimekesänä noin 9kk ikäisenä ja tuli ystäväni kautta "varhaiseläkkeelle".


On kyllä ihanaa kun on syrkki taloudessa. Oli niin tyhjää kun edelliset kaksi lähtivät vanhuuttaan luotamme. Syrkkiin saa jotenkin ehkä monipuolisimman kontaktin kuin kääppäreihin tai ainakin niin itse asian koen.

Siskoskuva. Nefi ja Nifra päikkäreillä.

Ritari pötköttää. Mukavaa kun juuri on siivottu.

Talvikkoneitini Inigniamatus Sokeripala on hyvin söppänä edelleen. Hän vähiten kaikista hamsuistani tulee esille itse, mutta herkut ovat aina hyvä vetoomus moiselle toimenpiteelle.

Toisinaan hommaan marsuille noita JR-Farmin Grainless kamomillatikkuja. On aikamoisen menekkituote.

Syyskuussa tosiaan Nifra, Nefi ja Yamsu täyttivät 4-vuotta! Tässä muutama otos herkutteluhetkestä kakkuineen. Kakku sisälsi kurkkua, hieman banaania ja tomaattia. Hävisi kuin tuhka tuuleen! :D

Nifralla varpaat hieman tukipuurossa, hän ottaa etutassuilla usein otteen puurolautasesta.

Sankarit ryhtyivät kakun ollessa loppusuoralla karkaamaan juhlapaikalta! :D

Ja vielä yksi kuva tähän loppuun:

Yamsu on piilossa! :D

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M