torstai 27. elokuuta 2015

200. postaus! Iloisia marsuja ja uusittu aitausmalli.

Heip.

Tällä kertaa hieman iloisemmalla aiheella ajattelin rustata, tämä nimittäin on 200. postaukseni tässä blogissa! Tytöt saivat uuden putken ja tiesinkin jo kuinka siinä käy..Osallistujamarsu-Nifra taas asialla. Mietin tuossa yksi päivä, että jos Nifra olisi ihminen niin hän osallistuisi aina kaikkeen. Kalenteri olisi varmasti täynnä kaikkea mahdollista! :) Nifra ja Nefi erityisesti rakastavat noita putkia (ja Yamsunkin saa näköjään houkuteltua ilostumaan myös), aikuiset eukot hyppelee niissä kuin aropuput! Ihana kun noin pienestä saa pitkän ilon toisille. Video kannattaa katsoa HD:nä. Ja tietenkin olisin voinut lattialta lakaista pururoskat ennen kuin aloin kuvaamaan, mutta myöhäistä sen murehtiminen enää on. :D

Edellisessä postauksessani tosiaan näkyi Animailista tilaamani paketti ja sieltä paljastui seuraavaa:

Käsittääkseni tuotteet tulevat Ruotsista, siksi oli myös Oxbown Critical Care Fine Grindiäkin vielä saatavilla, kun kuulemani mukaan sitä ei juuri enää Suomesta saa mistään. Toinen pussi on tuota omena-banaania ja tietenkin harmitti ettei Iri ole täällä enää tuotakaan maistamassa. Helpottui kuitenkin olo kun huomasin best beforin olevan vasta myöhään ensi vuonna kummassakin! Olkoon minulla säilössä jos tarve vaikka yllättääkin (toivottavasti ei kuitenkaan). Voihan sitä sitten päiväysten lähentyessä myydäkkin vaikka osan pois. Toa Lätt oli jossain erikoisessa tarjouksessa ja jummi kuinka olenkaan tätä kaivannut tyttöjen aitauksen vessa-astiaan juomapullojen alle! Tuosta tunnelista minulla onkin kokemusta jo ennestään, tiesin että marsut rakastavat sitä, erityisesti Nifra ja Nefi. :D 

 Tosiaan nyt ei enää ole Iriä, joten purin hänen asumuksensa pois. Kieltämättä helpompi siivottavuus ja käsiteltävyys tässä yhdessä kerroksessa nyt kun ei ole toista kerrosta mukana menossa.


 Toa Lätt käytössään!

Hirmusti tuntuu että tyhjä tuo aitaus on. Pitääkin pistää taas mietintämyssy päähän, että mitä jännää sitä possujen ihmetykseksi keksisi.

"Mikä se on?"

-M

11 kommenttia:

 1. Mä en saa videota toimimaan!! Yhyyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh noes, Youtubesta se on tänne jaettu. Jos hakee Youtubessa "Kaaos putkessa ja iloinen Nifra-marsu" niin pitäs löytyä sitäkin kautta.

   Poista
 2. Voi ei, en kestä noita ilohyppelyitä tuolla putkessa! :D Aivan ihana <3 Voi kun mäkin joskus haluaisin pari marsua, tuli taas sellainen olo kun tätä katteli... Ehkä vielä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jos asuisit lähempänä ni ois mahtia jos pääsisit katsomaan miun kuikkuja ja muita eläimiä :)

   Poista
  2. Oispa kyllä kivaa! Mä tosin ehkä oon vähän sieltä päin kotoisin (tai no riippuu missä ihan oikeesti asut, mutta mitä nyt oon kuulostellut) ja käyn kyllä siellä aina välillä. :)

   Poista
 3. Oi ihanaa. Ite en uskaltais tollaista jättää häkkiin valvomatta.Aika varmasti joku mun marsuista sais kyntensä tommoiseen pieneen reikään. Onko tollainen oxbowin jauhe oikeasti tehokasta? Meinaan kilohinta on yli 90euroa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on aiemminkin ollut noita tunneleita ja ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Tuo verkkomatsku on niin pehmeää ja hataraa, että jos jollain sinne jäisi kynsi väliin niin uskoisin kankaan ennemminkin repeävän kuin marsun kynnen vaurioituvan. Pitkäikäisiähän nuo tunnelit tosin eivät ole täällä olleet, kestävät ehkä pesun-kaksi niin ovat jo niin raihnaisia ettei viitsi enää kayttääkkään. Mutta tuo ilon määrä kun virike on uusi! :) Marsuihinkin erikoistunut ell-asema jolla viimetteeksi kävin suositteli noita Oxbown jauheita erittäin lämpimästi ja olen kuullut että niin kansainvälisesti kuin suomessakin ne on todettu tosi toimiviksi. :) Paljoahan ei tarvi kerralla niin tuollainen 100g pussikin kestää tosi pitkään vaikka joutuisi pidemmänkin tovin toipilasta tukiruokkimaan.

   Poista
 4. Olis muuten kiva jos tekisit sellaisen postauksen mikä olis silleen, että näkyis tyyliin kuinka paljon aikaa sulla menee häkkien siivoukseen,silittelyyn ja ruokintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, pistän mietintämyssyyn. :)

   Poista
 5. Meille tuli samainen tunneli viime viikolla ja voi sitä ilon määrää :D

  VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M